Plaukiojimas baidarėmis

Mūsų siūlomos pramogos mūsų poilsiautojams

Aprašymas

Ūla – upė, daugelio pripažinta gražiausia Dzūkijos upe. Jos ištakos yra Pelesos apylinkėse Baltarusijoje. Ūla teka per gražius senovinius dzūkiškus miškuose pasislėpusius kaimus – Dubičius, Rudnią, Zervynas, Žiūrus, o už jų ties Mardasavu įteka į Merkį. Gausu skardžių, kilpų, atodangų. Ūla yra jauniausia Lietuvos ūpė, labiausiai pamėgta žmonių, Kviečiame atsipalaiduoti ir pajusti upės tėkmę.

Plaukimo baidarėmis Ūlos upe maršrutas pasirenkamas iš šių:
– Kriokšlys – Ūlos ežeras (trukmė: 3-4 valandos);
– Kriokšlys – Rudnios tiltas (trukmė: 5-6 valandos);
– Rudnios tiltas – Kašėtų tiltas (trukmė: 3-4 valandos).

SVARBU

Vos tik užsakius kelialapį ir pasirinkę šią pramogą prašome paskambinti į Sodybą ir susitarti išplaukimo dieną, valandos tartis nereikia. Vėliausias užsakymas gali būti priimamas likus 7 dienos iki apsilankymo Sodyboje.

Atvykimas numatytas nuo 10.30 val., išvykimas iki 10.00 val. Atvykus daiktai paliekami būsimose poilsio patalpose, maisto produktus galima susidėti į namelyje esantį šaldytuvą. Išvažiavimas plaukimui – 11.00 val.

Ypatybės

Trukmė nuo 3 h iki 6 h
Kaina asmeniui ar grupei 15 Eur asmeniui. Į kainą įskaičiuota nuvežimas/parvežimas nuo Sodybos ir atgal į ją.
Būtina informacija Privaloma dėvėti apsaugos priemones (suteiksime).

Susižavėjote? Rezervuokite namelį jau dabar!

D.U.K.

Dažniausiai užduodami klausimai

Į nurodytą kainą įeina – apsauginės liemenės, nuvežimas ir parvežimas iš Sodybos ir atgal. Jums reikės pasirūpinti tik puikia nuotaika.

Vos tik užsisakius kelialapį ir pasirinkę šią pramogą prašome paskambinti į Sodybą ir susitarti išplaukimo dieną, valandos tartis nereikia. Vėliausias užsakymas gali būti priimamas likus 7 dienoms iki apsilankymo Sodyboje. Iš anksto nerezervavus, negalime garantuoti, kad liks laisvų vietų Jūsų pasirinktai dienai. Siekiame, kad Jūsų poilsis būtų kuo malonesnis.